fbpx
Sportlov

Root handlar om att skapa minnesvärda upplevelser och under sportlovet i år välkomnar vi familjer till Tavelsjö för uteaktiviteter såsom snöbolls-prick-kastning, bestigning av ”Mount EverRoot” m.m. Vi kallar det Root Sportlov Snöventyr. 

Under tidigare skollov har vi anordnat populära skattjakter och under detta Sportlov (v.10) har vi byggt vidare på den idéen och erbjuder våra Snöventyrsaktiviteter för familjer utöver isbanan och Tio Toppar Tavelsjö.

Under onsdag till söndag v.10 kommer aktiviteter såsom snöbolls-prick-kastning, bestigning av ”Mount EverRoot”, kasta hatt på snögubben, pulkbacke från ”Mount EverRoot” och andra roliga familjevänliga utomhusäventyr vara tillgängliga här på Root. 

Vid sidan om vårt Snöventyr kommer Tavelsjö Isbana vara öppen hela veckan och skridskouthyrningen likaså mellan kl 10-12.

Ute i skogen kommer Tio Toppar Tavelsjö avslöja årets ”Sportlovstopp”, en hemlig bergstopp där de kommer att sätta en ”toppkod” och uppmuntra besökare att vandra/åka skidor/gå med snöskor till och hitta. 

När ni besöker Root rekommenderar vi alltid att boka bord, vilket lätt kan göras här. För mer information om isbanan, klicka här, och mer information om Tio Toppar Tavelsjö finns här.