fbpx
Root vår-renoveringar

Under de första två veckorna i maj kommer vi göra lite renoveringar här hemma hos oss på Sundlingska Gården, vilket innebär att vi kommer ha stängt under 4 veckodagar. Dessa dagar som vi har stängt är onsdag, torsdag och fredag 5, 6 och 7 maj, och sen igen på onsdag 12 maj. Utöver dessa dagar kommer vi ha öppet som vanligt (ons-sön). 


Vi fortsätter vår långsiktiga investeringsplan här i Tavelsjö och uppgraderar vår kassadisk med bl.a. en kylmonter för fika m.m. och en större espressomaskin. Samtidigt kommer vi byta ut vår ugn och spis i köket och kombinerat kommer dessa investeringar göra det möjligt för oss att uppgradera vårt fika- och brödutbud och kunna erbjuda mer variation. 


Utomhus kommer vi installera flera nya sorters sittplatser, bl.a. två träkojor för gäster att sitta och koppla av i, nya picknickbänkar med parasoll och “solstolar” vid stranden. Vi kommer också ha hängmattor och en slackline för gäster att använda. 


Såsom det varit under vintern så kommer gäster att kunna fortsätta beställa direkt vid bordet via QR-koder som finns vid borden, utan att behöva komma in. 
Tack för ert fortsatta support och för att ni ger oss möjligheten att planera och investera för framtiden här i Tavelsjö.
Team Root