fbpx
Root Hemma

Med den andra vågen av Covid-19 på uppgång i regionen har vi skiftat fokus till att kunna erbjuda våra gäster att ta med Root hem och förhoppningsvis göra livet med Corona-restriktioner lite mer Rootytooty. 

Vi erbjuder pizza, gryta, bowl, kaffe och fika för avhämtning som vanligt och nu kan våran populära brunch även beställas som takeaway med hemleverans inom Umeå- och Tavelsjötrakterna.

Rootytooty Brunch

Innan pizzan kom fans brunchen. För ungefär fem år sedan, innan Root fanns, organiserade Kerstin bruncher på helger i sin lägenhet i London för vänner och bekanta.

Våra bruncher är baserade kring Kerstins surdegsbröd, samt en massa annat smått och gott som varierar från helg till helg, och kostar 200kr/person för upphämtning eller 250kr/person för hemleverans.

Brunchen serveras lördagar och söndagar varje helg och bokas minst en dag i förväg. Vi kan ordna ev. alternativ vid allergier (fråga oss om information). Brunch för leverans eller upphämtning kan bokas här.

Pizza Kits

Det tar tid att göra en grym surdegspizzabotten, så vi har gjort jobbet åt dig.

Vårt pizzakit innehåller en av våra Rootytooty-degbollar, tomatsås och mozzarella samt instruktioner för hur du bakar din pizza. Sen är det din tur att vara kreativ och bestämma vad du vill ha på pizzan.

Våra pizzakit kostar 50kr/person och beställs minst en dag i förväg. Vegansk ost finns – säg till när du beställer. För att boka, skicka oss ett email på hello@weareroot.se eller ring oss på 070-309 1848.