fbpx

Att göra under påsk i Tavelsjö, Umeå

Påsk i Tavelsjö

Under påskhelgen kommer vi ha öppet mellan Skärtorsdag och Annandag Påsk, samt utökade öppettider under lovet v.16, med en påskäggsjakt för barn (och andra godissugna) under alla dessa dagar. Vi kommer servera brunch från Långfredag till Annandag Påsk mellan 10-13 och en ’Potato Love Story’ pizzameny v.15-16.

Påsk på Root, Tavelsjö

Påskjakten är gratis för besökare under de dagar vi har öppet v.15-16 och är öppen för alla att ta del av, stora som små. Färgglada ägg med ledtrådar tar er på ett äventyr runt gården för att hitta goda skatter.

Under två veckor i samband med påsken (mellan 14-24 april) kommer vi servera en speciell ”potato love story”-pizzameny med 7 av våra favoritpizzor med potatis på i olika former. Vi rekommenderar alltid att boka bord när ni besöker oss. För att boka bord under påsk, klicka här.

För de av er som vill koppla av och känna lugnet på Påskdagen så kommer vi ha Yoga+brunch med Maria kl 8.30. Både Yoga+brunch och brunch behövs förbokas vilket kan göras här. För att läsa mer om våra Yoga+bruncher, klicka här

Våren är vår favorittid på året för vandring i Tavelsjö med sången av vårfåglar runt omkring oss och mindre snö på stigar och leder. På Skärtorsdagen kommer Tio Toppar Tavelsjö avslöja årets Påsklovstopp, en ny topp att utforska i Tavelsjöområdet. Klicka här för mer information om Tio Toppar Tavelsjö.