fbpx
Meny

Vi har ett mål att skapa grymma upplevelser, som börjar med vår pizza. Vår surdeg fermenteras långsamt under tre dagar innan den hamnar i vår vedeldade ugn i vår traditionella, västerbottniska bagarstuga. Våra toppings följer inga regler, förutom att de är sjukt goda. Vi gör allt för hand och använder närproducerade ingredienser där vi kan. Nedan är vår vårmeny för 2022.

Om ni planerar att besöka oss på helgen så rekommenderar vi att boka ett bord då vi ofta blir fullbokade.

Våra Rootytooty-bruncher fortsätter under våren på helger mellan kl 10-13 – förbokning nödvändigt- klicka har.

Vissa rätter ändras veckovis, så här ser det ut den här veckan – när tilgänglit. Veckans ’specials’ kommer att finnas både här och på Facebook, när det är tillgängligt.

Vi kan anpassa oss till specialkoster och allergier, kontakta oss gärna om du har frågor.

På helger serverar vi en populär brunch som varierar varje vecka, som du kan äta här, ta med hem eller få levererad hem. Klicka här för mer info.