fbpx
Meny

Vi har en liten och säsongsbaserad surdegspizzameny som vi bakar i vår traditionella bagarstuga. Våra pizzor är annorlunda, smakrika med fluffiga kanter och vi ger dem roliga namn. 

I höst kommer vi göra något lite annorlunda med vårt ”inte pizza”-utbud. Alternativen kommer att ändras regelbundet, det kommer alltid finnas något glutenfritt och det kommer variera från värmande hotpots, smarriga sallader och internationellt inspirerade rätter. Vi kommer använda det som en möjlighet att testa nya idéer och introducera nya smaker här på Root. Rätterna kommer finnas på våra griffeltavlor och dagens tavla är nedan.

Våra Rootytooty-bruncher fortsätter under hösten på helger mellan kl 9-11 med yoga som tillval på söndagar (förbokning nödvändigt- klicka har).

Vi hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör.

Vissa rätter ändras veckovis, så här ser det ut den här veckan. Veckans ’specials’ kommer att finnas både här och på Facebook från onsdag 6 oktober.

Vår specialitet är våra vedugnsbakade surdegspizzor och utöver dessa serverar vi även brunch  på helger som kan avnjutas här på Root eller tas med hem. Vi serverar även säsongsbaserade rätter vid sidan om våra pizzor. Under hösten är dessa en ”Root bowl”, en varm, matig sallad full med intressanta smaker, och en värmande gryta. Båda dessa rätter uppdateras regelbundet. Se våra instagram stories för mer information. 

Vi kan anpassa oss till specialkoster och allergier, kontakta oss gärna om du har frågor.

På helger serverar vi en populär brunch som varierar varje vecka, som du kan äta här, ta med hem eller få levererad hem. Klicka här för mer info.