fbpx
Jobba med oss

Vårt mål här på Root är att skapa en miljö där man mår toppen, och det börjar med vårt team. Sedan vi öppnade här i Tavelsjö i januari 2020 har vårt primära fokus varit på vårt team och det är viktigt för oss att alla som jobbar med oss, vare sig det är på heltid eller extra på helger, känner att de får utvecklas och vara med i våra beslutfattningsprocesser. Längst ner på sidan finner du en video om hur vi har det här på Root.

Som du kanske redan vet så handlar Root om att skapa nya smaker och unika upplevelser. Vi gör det genom att jobba hårt tillsammas, och i en miljö där allas idéer är välkomna. Sedan vi öppnade har vi sett en stark tillväxtkurva och vi vill gärna höra från dig om du är intresserad av att jobba med oss. Vi har inte alltid lediga jobb, men det betyder inte att vi inte vill träffa dig.

För alla positioner erbjuder vi utbildning på jobbet och potential att ta del av vårt management training program.

Här är våra nuvarande lediga jobb (april 2021):

Barista

Vem: Vi söker en erfaren/utbildad barista med fokus på specialkaffe. Helst har du arbetat på ett kafé, hotell eller restaurang med högt tryck och fokus på kvalitet. Som med alla våra lediga positioner så letar vi efter en person som kan bli en viktig del i vårt team och som har en passion för nya idéer och kreativitet.

När: Den här positionen är för heltid under sommaren, med möjlighet till förlängning till hösten

Vad: Du kommer att ha ansvar för vårt kaffe när vi har öppet och jobba med Dan för att driva kvalitet och kreativitet i vårt kaffeutbud. Som del av vårt team kommer du också arbeta i andra delar av verksamheten när det är lugnt vid kaffemaskinen.

Köksteam

Who: Vi söker en person till vårt köksteam som har en passion för mat och mathantverk, och vill utveckla den passionen här med oss på Root. Erfarenhet i restaurangindustrin är inte ett krav men vi vill att du ska ha åtminstone några års arbetslivserfarenhet samt att du är van att ta ansvar, initiativ och bidra med ideér och åsikter. Som med alla våra lediga positioner så letar vi efter en person som kan bli en viktig del i vårt team och som har en passion för nya idéer och kreativitet.

När: Positionen är för heltid under sommaren, med potential för förlängning efter sommaren.

Vad: Du kommer att arbeta både med köksprepp för våra pizzor, brunch, fika, surdegsbröd m.m., och i service i vår bagarstuga där vi bakar våra pizzor.

För att söka jobb med oss, skicka oss ett email med lite information om dig själv och varför du vill jobba med oss till hello@weareroot.se.