fbpx
Höst på Root

Efter en välbehövlig semester är vi peppade att öppna dörrarna igen i höst med en ny pizzameny, surdegsbak med Kerstin, en ny ”secret dining”-upplevelse och vår populära skattjakt för barn under höstlovet. 

Surdegsbakningkurs

Vid sidan av våra helgbruncher som vi serverar året om, Söndagsyoga och surdegsbröd som vi bakar dagligen, bjuder vi in dig att komma och må toppen här ute i Tavelsjö i höst med dessa nyheter på Root. 

Först och främst, vår nya pizzameny. Vi är peppade på att lansera vår nya höstmeny, som vi börjar servera från torsdag 7 oktober, framtagen av vårt heltidsteam och inspirerad av säsongens smaker. Klicka här för att se menyn.

Sen har vi våra ny surdegsbakningskurs för nybörjade med Kerstin. Vi har testat kurskonceptet här i vår loge och är laddade på att sätta igång i höst. Kursen kommer att läggas över två kvällar (onsdag och torsdag) och tar deltagarna genom hela surdegsprocessen från surdegskultur, degsättning, jäsning, formning och bakning. Varje deltagare får med sig en surdegskultur och ett format bröd redo att baka hemma. Vi kommer lägga ut datumen snart på instagram, klicka här för att följa oss. 

Höstlov på Root innebär att vår populära skattjakt är tillbaka, samt pizzakartongskonst för barn av alla åldrar. Klicka här för mer information om Höstlov på Root.

Slutligen, i höst kommer vi ta ett nytt koncept till skogen. Inspirerat av ”Secret Cinema” i London kommer vi ta Root ut på stigarna i höst och bjuder in gäster att följa ledtrådar på Instagram för att finna vår hemliga pizzarestaurang i skogen.