fbpx
Göra > Yoga

Välmående och hälsa är en stor del av vår livsstil här på Root och det är något som vi vill dela med oss av och göra tillgängligt för våra gäster. När Vintercaféet blev Root i juni 2020 träffade vi den fantastiska Nanny-Maja och vi insåg direkt att hon var den yogapartner vi hade letat efter. Tillsammans skapade vi våra ”yoga-bruncher” på lördagar som snabbt sålde slut under hösten. 

Vi har för tillfället pausat våra yoga-bruncher under de rådande Corona-restriktionerna, men planerar att börja igen under 2021.

Nanny-Maja är utbildad Virayogalärare 500h och är också en del av lärarteamet på Nordiska Yogainstitutet där hon utbildar andra yogalärare. Hon har en även en dubbel kandidatexamen i Idrottsmedicin och som fysioterapeut. Hon brinner för att hjälpa människor att få mer kontakt med sin kropp, både fysiskt och psykiskt samt skapa en funktionell hälsosam kropp utan smärta eller skador. När hon inte utbildar i yoga hittar du henne på fjället, i skogen eller i sanden med en beachvolleyboll. 
Om Viryayoga:

Viryayoga är säker, rolig, givande och systematisk. Det är inte bara en yogaform, utan en metod, ett sätt att arbeta med yoga på ett hållbart och hälsosamt sätt. 

Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss både om ligament och de stora livsfrågorna. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Viryayoga både ger och är exakt det.