fbpx
Boka

Vi har som mål här på Root att skapa grymma upplevelser och det börjar nu.

Om du planerar att besöka oss så rekommenderar vi alltid att boka bord och vi har designat ett system för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Under sommaren reserverar vi alltid bord inne och ute så ni kan välja när ni anländer.

För att boka, välj ett datum till vänster, vilken slags bokning du vill göra och vilken tid du vill komma. Systemet kommer sedan be om lite detaljer för bokningen och vi uppmuntrar dig att meddela om du har några särskilja önskemål. Det kanske är ett speciellt tillfälle eller att du vill sitta vid ett särskilt bord. Vad det än är, meddela oss så gör vi vårt bästa för att uppfylla dina önskemål. 

Vänligen notera att vi tar sista bokningen 45 minuter innan stängning och vårt kök stänger 30 minuter innan stängning. För att se våra öppettider, klicka här.

Ibland är det trevligare att prata med en riktig person, så om du föredrar det så kan du ringa oss på 070-3091848 så kan vi hjälpa dig att boka något trevligt. Om det är lättare för dig så kan du alltid SMSa eller emaila (hello@weareroot.se) oss också.

För att se vår nuvarande meny, klicka här. För att läsa om våra pizzor, klicka här, och om brunch här. 

Vi ser framemot att välkomna er snart

Om rutan för bokningen inte syns, klicka här.