fbpx
Äta > Pizza

Vi har en liten och säsongsbaserad surdegspizzameny som vi bakar i vår traditionella bagarstuga. Våra pizzor är annorlunda, smakrika med fluffiga kanter och vi ger dem roliga namn. Våra pizzor kan beställas i standardstorlek eller i halvstorlek, som vi kallar ”snackspizza” – de är perfekta om man vill prova flera olika pizzor eller om man vill äta något mindre. Klicka här för vår meny.

Den distinkta smaken av våra pizzor börjar med surdegen och en tredagarsprocess som vi kallar ”surdegens saga” – klicka här för att läsa mer

Sen handlar det om det vi lägger på pizzan, och vi försöker alltid att spegla säsongerna i våra pizzor och använda lokalproducerade ingredienser när vi kan. Det innebär att vi konstant uppdaterar våra pizzor och vi testar våra potentiella nya pizzor som ”gästpizzor” – klicka här för att se våran nuvarande gästpizza. Våra pizzor har mozzarellaost som standard, men vi har också vegansk ost för de som önskar. 

Slutligen bakar vi pizzan. Vi eldar vår bakugn med björkved som vi köper från våra vänner på Granöved. Våran ugn är ungefär 400 grader och varje pizza tar en 1,5 minuters tur av ugnen innan den kommer ut och blir färdigdekorerad. 

Angående namnen på pizzorna…pizza ska vara roligt, eller hur?

We always recommend booking a table, click here if you would like to.