fbpx
Blog > Life after Root

Life after Root

27/10/2022

Förra veckan (20e Okt) sa vi upp vårt hyresavtal här på Sundlingska Gården. Det innebär att Root inte kommer att öppna igen som planerat.

Efter slutet av sommaren hade vi bestämt oss för att satsa helhjärtat på Root och ta oss an ett stort projekt att utveckla Sundlingska Gården för att skapa något riktigt speciellt.

Sedan dess har vi haft två månader ledigt. Vår första riktiga paus sedan vi påbörjade det här projektet i december 2019. Denna lediga tid har gett oss möjlighet att reflektera kring vad som är viktigt för oss och hur vi vill att vår framtid ska se ut.

Vi flyttade till Tavelsjö för att starta ett nytt liv nära familj och vänner. Att skaffa en egen familj och lägga rötter för en framtid här i byn. Riktigt bra värdskap och grymma matupplevelser är vår passion, så det kändes rätt att skapa något med detta i fokus. Vi hittade en tom Sundlingska Gården och såg aldrig tillbaka.

Vi har haft så himla roligt under de här åren. Genom Root har lärt oss så mycket om varandra och oss själva, vi haft såna speciella möten med alla er gäster och ha kunnat genomföra galet roliga och knasiga idéer med vårt team, som i sin tur har varit ovärderliga i deras engagemang och energi.

Vi älskar Tavelsjö och är övertygade om att byn har en ljus framtid. Men den klarheten och insikten från de senaste månaderna har fått oss att inse att vi inte har blivit lyckliga över att lägga all vår tid och energi på Root. Att satsa på ett ännu större projekt känns inte som lösningen för att ge oss den mening vi söker i livet. Bättre att säga stopp nu än senare.

Vi kommer aldrig att glömma den här perioden, och vi har vårt grymma team och underbara gäster att tacka för det. Ni har gjort det möjligt för oss att visa att ett företag på landsbygden kan frodas när fokus är på människor och kvalitet.

De senaste tre åren har känts som en livstid men samtidigt bara 15 minuter. Tack för att ni har varit en del av den här resan, vi kommer aldrig att glömma det. För en nostalgitrip klicka här.

Vi vill säga hejdå ordentligt, så vi planerar att öppna upp en sista gång 19-20 november. För mer detaljer klicka har.

Kerstin & Dan

Life after RootRoot to the Future