fbpx
Blog > Bäst av de bästa

Bäst av de bästa

10/12/2020

Snart är det ett år sedan vi startade upp här på Sundlingska Gården, då som Vintercaféet och vad vi trodde var en pop-up under några månader. Vi insåg snabbt att vi hade hittat hem och bestämde oss för att stanna här och blev Root.

Under året som gått har vi bakat många pizzor med mer eller mindre galna smakkombinationer, och för att runda av året kommer vår meny under vecka #53 bestå och #1 av era favoritpizzor från vårt första år här.

Så idag börjar omröstningen för vilka pizzor som är era favoriter – kommentera nedan med din favorit eller klicka på länken för att få en påminnelse om de pizzor vi haft och för att rösta.

Antarctic FireAngels visit TavelsjöThe lady of the lake is calling you..Welcome Cabbage HoldersHejdå 2021, hejsan 2022 Umeå