fbpx
Blog > Yoga | Brunch

Yoga | Brunch

10/09/2020

Under hösten anordnar vi yoga+brunch vid fyra tillfällen, i samarbete med Nanny-Maja yoga, på Root i Tavelsjö.


Nanny-Maja börjar dagen med Virya-yoga (se mer info nedan) i vår mysiga loge på Sundlingska Gården i Tavelsjö mellan 8.30-9.45. En växtbaserad brunch serveras sedan kl 10.00 på Root.
Kostnaden är 400kr/person per tillfälle eller 380kr/person vid bokning av 2 eller fler tillfällen. Bokning och betalning sker i förväg. Följ länk för att boka.

Corona – Vi reserverar för ändringar på grund av Coronaläget. Vi begränsar antalet deltagare till 14 personer för yogan så att vi kan hålla avstånd till varandra. Vi insisterar på att du följer Folkhälsomyndigheternas råd, och om du känner dig det minsta sjuk, håll dig hemma och hör av dig till oss så snart du vet att du inte kan komma.

Viryayoga är säker, rolig, givande och systematisk. Det är inte bara en yogaform, utan en metod, ett sätt att arbeta med yoga på ett hållbart och hälsosamt sätt.
Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss både om ligament och de stora livsfrågorna. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Viryayoga både ger och är exakt det