fbpx
Blog > AIK säger tack för den fantastiska säsongen

AIK säger tack för den fantastiska säsongen

07/04/2020

Tavelsjö Isbana har nu stängts efter ytterligare en fantastisk säsong. Här är ett meddelande från AIKs ordförande Mattias Borneberg

”Värmen har gjort sitt och vi avslutade officiellt säsongen ikväll när vi plockade in alla plogpinnar. Vi är jättenöjda med säsongen och besökarantalet uppskattar vi motsvarar föregående säsonger, dvs ca 30-40.000 st besökare på drygt 3 månader. Vi har som vanligt haft besökare från massor av länder, proffs och nybörjare och genomfört två lyckade tävlingar – Tavelsjörännet på skridskor och löpartävlingen Tavelsjö Frozen Track i samarbete med Icebugs! 

Vi inom Tavelsjö AIK vill tacka alla Ni som besökt oss och gjort isbanan till en av Umeåregionens mest besökta utflyktsmål och en friluftsanläggning för alla. Vi vill också tacka Umeå Kommun, alla företag och organisationer som stödjer oss på olika sätt och Sundlingska Gården som backat upp oss på alla sätt och vis under säsongen och vid alla event! 

Sist men inte minst – ett stort tack till driftgruppen som består av ca 10 personer som i ur och skur och vid alla tider på dygnet helt ideellt arbetat med plogning och underhåll av våra maskiner. Utan Era ideella krafter hade vi inte haft en isbana på Tavelsjön och det är Ni som är isbanans riktiga hjältar! 

Nu putsar vi upp maskinerna och ser fram emot nästa säsong!

Tack och vi ses hälsar Tavelsjö AIK genom Mattias Bornerberg, ordförande!”

Den här månaden på RootTavelsjö Frozen Track den 22:a mars