fbpx
Blog > Corona Update 27.03.20

Corona Update 27.03.20

27/03/2020

Hej alla! Då Coronaviruset sprids mer och snabbare så har vi tagit ytterligare åtgärder här på Vintercaféet för att minimera smittspridning och främja social distansering – se full information på bilden.

Vi kommer att fortsätta ha öppet och planerar att expandera vårt utbud av produkter som ni kan ta med och äta hemma. VI har många idéer och vill gärna höra av er vad ni är intresserade av. Skriv gärna nedan i kommentarsfältet vilket/vilka alternativ ni skulle kunna tänka er att köpa och om ni har förslag som vi inte lagt upp så vill vi gärna höra dem också 

 Tack på förhand!

– Baka hemma pizzakit
– Mjukkakor
– Glutenfria pizzor
– Surdegsbröd (inkl. rågbröd)
– Pizzakraut (en fermenterad tvist på pizzasallad)
– Recept med ”how to”-videor
– Vitlöksbröd

Corona Update November 2020