fbpx
Påsk i Tavelsjö

Den här påsken på Root kommer vi ha ett flertal utomhusaktiviteter med något för alla i familjen. Under påsken (Skärtorsdagen t.o.m. Påskdagen) kommer vi anordna en av våra populära skattjakter, den här gången blir det en påskäggsjakt här på Sundlingska Gården. Påskäggsjakten är öppen för alla och det är gratis att delta.

Efter en väldigt lyckad vinterbangolftävling under sportlovet planerar vi att öppna upp vinterbangolfbanan igen för spelare under påsken, förutsatt att det finns tillräckligt med snö. Återigen kommer det vara gratis att spela.

Under påsken (mellan 31 mars och 11 april) kommer vi servera en speciell pizzameny med våra favoritpizzor. Vi i team Root har valt var sin favoritpizza från de senaste 15 månaderna här i Tavelsjö och de 6 pizzorna kommer att bli vår meny under dessa två veckor.

Som vanligt har vi gott om sittplatser utomhus, och så länge det finns tillräckligt med snö kvar så kommer vår ”snow garden” vara öppen och tillgänglig också. Gäster kan beställa utan att behöva komma in om de vill, via en QR-kod på vår meny.

Sist men inte minst kommer vi att lägga till en extra dag för vår brunch på långfredagen utöver påskafton och påskdagen. Som vanligt kan man boka och äta brunchen här, för upphämtning eller leverans inom 35km från Tavelsjö.

Våra öppettider under påsken kommer vara desamma som vanligt (vilket innebär att vi har stängt på annandag påsk så vårt team kan få lite ledigt):

Ons & Tors 9 – 19

Fre – Sön 9 – 19

För att boka bord under påsk, klicka här.