fbpx
Göra > Yoga Brunch

Att må bra är centralt till allt vi gör här på Root och i år samarbetar vi med Maria Wikström för att erbjuda yoga på söndagsmorgonar.

Yogan håller till våra loge annars, och efteråt serverar vi vår Rootytooty brunch för en rofylld start på dagen.. Yoga-brunch kan bokas här. Klicka här för mer om brunch.

Maria har utövat yoga sedan 1997 när hon reste runt i Asien. Maria utövade Hatha yoga under 6 år medans hon bodde i Thailand och Kuala Lumpur. Sedan hon återvände till Sverige tog gick hon en tvåårig instruktörskurs i Kundalini innan hon började lära ut yoga här i Umeå i 2004.

Maria har haft en paus från att lära ut yoga under de senaste 6 åren då hon tagit hand om hennes son, och det var inte förrän hon började besöka vår isvak i vintras som hon kände att det var dags igen.

De yogaklasserna som hon kommer dela med sig av här på Root kommer vara en kombination av Kundalini och Yin yoga. Det kommer att passa bade nybörjare och erfarna yogis. Allt handlar om positiv energi och att starta dagen med fokus på välmående.

Som ni kanske vet så började vi vår yogaresa här på Root med den populära Nanny-Maja. Sedan hon flyttade till Lycksele tidigare i år har vi letat efter en ny partner, någon som vi kände samma starka band med som vi gjort med Nanny-Maja. I Maria har vi hittat just det och vi är taggade på att dela med oss av hennes energi med er.

Yoga-brunch kostar 400kr per person och måste förbokas. Såsom med alla våra aktiviteter här på Root så är Covid-säkerhet i fokus. För mer information om vilka steg vi tar för Covid-säkerhet, klicka här.